RECLAMATII

 

Cum să reclamati bunurile:

Cumpărătorul are dreptul să anuleze comanda, prin urmare, să-și retragă dorinta pentru încheierea unui contract, fără nicio sancțiune până la expedierea bunurilor. Cumpărătorul este obligat să notifice vânzătorul prin e-mail la adresa de e-mail a vânzătorului: empireoromania@gmail.com sau +40775200236.

Consumatorul are, în conformitate cu § 1829 alin. 1 din Codul civil, dreptul de a se retrage din contract fără a da nici un motiv, în termen de paisprezece (14) zile de la primirea bunurilor. Rezilierea contractului trebuie trimisă în acest termen la empireoromania@gmail.com prin e-mail sau în scris către vânzător: S.C. Tailorecore Online SRL, Arad, str. Horia, nr. 7, corp A, ap. 5. Consumatorul poate utilizați modelul furnizat de vânzător aici.

În formularul de reclamație, clientul trebuie sa completeze următoarele informații: numele, prenume, adresa, numărul de telefon, semnătura sau semnătura digitală. Toate datele cu caracter personal astfel obținute sunt prelucrate exclusiv în scopul soluționarii reclamațiilor și în conformitate cu prevederile Legii nr. 101/2000, privind protecția datelor cu caracter personal, cu modificările și completările ulterioare.

Ne străduim să îmbunătățim continuu serviciile noastre și să fim un bun partener de afaceri.

 

Neintelegeri:

În cazul oricarei neintelegeri legata de vreo informație conținută pe site-ul nostru sau legata de colaborarea cu oricare dintre membrii echipei empireo-cosmetics.ro  vă rugăm să ne contactați prin email: empireoromania@gmail.com

Pentru mai multe informații, citiți termenii și conditiile cuprinse aici.